Macerátum 250ml
Egységár: | 25.200,00 Ft/l |
Leírás és Paraméterek
Macerátum (olajos kivonat)
Ez az olaj miben más mint a többi:
- Szív és érrendszerünket védi.
- Erős antioxidáns ami semlegesíti a szabadgyököket.
- A méregtelenítés során akadályozza a környezetből származó idegen anyagok rákkeltővé válását.
- Fogyasztásával megakadályozhatják a vérlemezkék összetapadását és a vérrögképződést.
- Gátolhatja az érelmeszesedést és megőrizheti az erek rugalmasságát.
- A vérnyomás szabályozásában is részt vehet.
- Csökkentheti a cukorbetegség szövődményeinek kialakulását.
- Immunrendszer erősítő.
- Javíthatja az életminőségét az asztmásoknak, allergiásoknak, ízületi és visszér bántalmaktól szenvedőknek.
- Idős korban serkentheti az agyműködést.
- Óvhatja a sejtmembránt ezáltal a bőr szépségét, rugalmasságát.
- Hatással van az zsíranyagcserére, segíthet a testsúly optimalizálásában.
A macerátum növényi olajos gyümölcskivonat, amelyet hidegen sajtolt növényi olajokból készítettünk. Az olajos kivonat úgy készül, hogy a hordozóolajba helyeztük a felhasznált gyümölcshéjakat és magliszteket és hetekig érleltük. A folyamat során a hordozóolaj, mint természetes oldószer a gyümölcsökben található értékes hatóanyagokat kioldja és olajos kivonat formájában tele van hasznos ásványi anyagokkal, bioflavonoidokkal, vitaminokkal.
Ideális szendvicsekhez, salátákhoz, de önmagában is nagyon finom, selymes, lágy íze van.
A macerátum gyümölcsös olajkivonat akár hűtés nélkül is használhatók egy évig és nagyszerű egészségmegőrzők tele telítetlen zsírsavakkal, mint pl. az omega 3, omega 6.
Összetevők:
OLAJAK: Szőlőmag, dió, máriatövismag, tökmag, homoktövismag, lenmag, szezámmag, csipkebogyómag OLAJ.
HÉJ, HÚS és MAGŐRLEMÉNY: vörös szőlő, feketeszeder, fekete ribizli, fekete áfonya, fekete berkenye, homoktövis, cseresznye, meggy, máriatövis mag, csipkebogyó héj, hús és mag őrlemény.
Fogyasztása:
Fogyasztása: napi 2 x 1 teáskanállal reggeli és vacsora előtt, lehetőleg étkezés előtt, éhgyomorra. Tejtermékekkel együtt nem célszerű fogyasztani.